Tips og råd til en tryg rejse!

Du kan bruge dit Eurocard over hele verden. Derfor behøver du aldrig spekulere på at hæve kontanter.

Og der er flere fordele – både når du køber din rejse med dit Eurocard, eller bruger det i en butik i udlandet. Vi har samlet nogle gode tips til dig, så du får mest muligt ud af hele din rejse.

Tjek din forsikringsdækning

Hvis du har et Eurocard Gold eller Eurocard Platinum er du omfattet af en rejseforsikring, såfremt rejsen er betalt med kortet, og ofte behøver du ikke tegne ekstra forsikringer. Såfremt du har et Eurocard, er du omfattet af en afbestillingsforsikring, når blot rejsen er betalt med kortet.

Virker kortet?

Tjek kortets udløbsdato, og om din pin-kode er gyldig. Husk, at der kan være særlige regler for kortets gyldighed i det land, du besøger. På Mit Eurocard kan du finde alle oplysninger vedrørende dit kort.

Hæv penge på destinationen

Det er ofte billigere og bedre at hæve kontanter i udlandet end at veksle penge hjemmefra, fordi du slipper for bankernes eller vekselkontorernes afgifter for håndtering og transport af kontanter.

Sig nej til at betale i DKK i udlandet

Vælg altid den lokale valuta, hvis du bliver spurgt, om du ønsker at betale i dansk eller lokal valuta. Butikkens kurs vil nemlig ofte være dårligere, end den Eurocard anvender.

Sidder du fast i lufthavnen?

Husk at Eurocard giver dig adgang til lounges. Perfekt når du oplever forsinkelser eller er blevet ombooket. Wi-fi, aviser, mad og drikke? Tjek hvad loungen i den lufthavn, hvor du befinder dig tilbyder af bekvemmeligheder.

Uforudsete hændelser?

Uautoriserede køb eller en mistænkelig hævning? Har du mistet dit kort? Eller er flyselskabet gået konkurs? Så kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper dig på rejsen

Har du spørgsmål om dit kort eller vores tjenester? Kontakt os, uanset om du er hjemme eller langt, langt væk.