Vores løsninger

Eurocard er mere end et kort. Vi tilbyder en række betalingsløsninger, der passer til hver enkelt virksomheds unikke behov.

Priser og bestemmelser

Det helt enkle kreditkort til alle dine firmaudlæg.

Det enkle kreditkort med en god basis forsikring.

Kreditkortet med ekstra services til firmarejsen og arbejdsdagen.

Idéen med en rejsekonto er at samle alle udgifter fra forretningsrejserne på en faktura og få et totalt overblik og kontrol over rejseudgifterne.

Glem plastikkortene

Forøg din fleksibilitet, sikkerhed og effektivitet, når du handler på nettet, med indkøbsløsninger fra Eurocard.

IndkøbskontoEurocard Single-Use Account

Med e-admin får du et fuldt overblik over din virksomheds kort og konti. Du kan også selv indsætte limiteringer på kortene, og bestemme hvilke brancher, hvor der kan handles.

Benyt digitale værktøjer og reducer omkostningerne til rejseafregning med op til 60%.

Med Eurocard app’en kan virksomheden håndtere alle kvitteringer digitalt – direkte i rejseafregningssystemet. Vi kalder det smarte kvitteringer!

Bestil flybilletter tidligt og få 30-60% lavere pris. Betalingen sker ved hjemkomsten.

Med vores webbaserede værktøj får du hurtigt og enkelt et overblik over de samlede udgifter til rejser og indkøb.

Det tager cirka en time at håndtere en faktura manuelt. Vi kan hjælpe dig med at reducere tiden betydeligt med elektronisk fakturering.

Vores rabatmodul overvåger, at de aftalte rabatter automatisk bliver tilskrevet, så I får fuldt udbytte af leverandøraftalerne – bare medarbejderne betaler med Eurocard.

Med et Eurocard kan du nemt returnere den overskydende valuta, som du har med hjem fra rejsen og få sat dem ind på dit kort.

Har din virksomhed aktiviteter i udlandet? Så behøver I ikke benytte flere forskellige leverandører af betalingsløsninger.

Se, hvordan vi kan give dig en samlet løsning