Ansøg om kort

Alle vores kreditkort giver dig fordele og forenkler arbejdslivet. Vælg den korttype, hæftelsesform og fakturamodel som passer dig bedst.

Korttype:

  • Se hvad de enkelte korttyper indeholder her.

Hæftelsesform:

  • Virksomheden har betalingsansvaret – virksomheden hæfter for forbruget på kortet.
  • Medarbejderen har betalingsansvaret – medarbejderen hæfter for forbruget på kortet, også selvom virksomheden betaler årsgebyret.

Faktureringsform:

  • Central fakturering – der udstedes et månedligt kontoudtog over forbruget på samtlige af firmaets kort.
  • Individuel fakturering – hver måned udstedes ét kontoudtog pr. kort.

Reelle ejere:

Er du ny kunde, skal du udfylde blanketten ”Oplysninger om reelle ejere” jf. lov om forebyggelse af hvidvask og finansiering af terrorisme, og indsende den sammen med kortansøgningen. Derudover er vi forpligtede til at undersøge om firmaets reelle ejer/e er Politisk Eksponeret Personer (PEP). Vi anbefaler derfor, at du har information om ejerstruktur og reelle ejere tilgængelig ved udfyldes af ansøgningen.

Ansøg her

Ny firmakunde – din virksomhed kan tegnes af én personNy firmakunde – virksomheder hvor flere tegningsberettigede personer skal underskrive sammenBlanket om reelle ejere (incl. PEP) Oftest stillede spørgsmål og svar til reelle ejere

Er du opmærksom på, at du hurtigt og enkelt kan bestille nye kort og administrerer kort via e-admin? Læs mere om e-admin.

Allerede kunde?

Er du allerede kunde og ønsker at supplere med yderligere kort, finder du alle ansøgninger her.

Se priser og sammenlign indholdet i vores firmakort

Kontakt Eurocard

Har du behov for flere kort til din virksomhed eller ønsker yderligere tjenester? Kontakt os for tilbud og en skræddersyet løsning.