Supplerende rejsedækning

Med et kreditkort som Eurocard er du forberedt på det meste på rejser i hele verden.

Alligevel kan der være tilfælde, hvor det er en fordel at være ekstra forsikret. Bemærk, at hvis du har et Eurocard Corporate Gold eller et Eurocard Corporate Platinum, er du allerede dækket af en afbestillingsforsikring samt en fly- og bagageforsinkelsesforsikring i tilfælde af forsinket fly eller bagage.

Tegning af forsikringen

For tegning af forsikringen, kontakt Corporate support.

Yderligere information

Codan Forsikring A/S
Tlf: 33 55 37 20

Skadeanmeldelse hos CodanForsikringsbetingelser (pdf)Pris

Nedenfor ser du de dækninger, som er indeholdt i den supplerende rejsedækning. Vi anbefaler, at du læser de fuldstændige betingelser.

Yderligere information

 • Afbestillingsforsikring

  Dækker ved sygdom og op til 25.000 kr. Det betyder, penge at spare ved ikke at skulle købe forsikringer hver gang, du skal ud og rejse.

 • Flyforsinkelse

  Hvis flyet er forsinket mere end 4 timer dækker forsikringen op til 5.000 kr. til indkøb af nødvendige og absolut påkrævede udgifter til måltider, forfriskninger, aviser og blade, hotelovernatning samt udgifter til transit til og fra lufthavnen. For rejser til og fra Grønland og Færøerne, er dækningen dog max. 2.000 kr.

 • Flybagageforsinkelse

  Hvis din indskrevne bagage forsinkes i mere end 4 timer til dit rejsemål, dækker forsikringen rimelige og absolut nødvendige udgifter til tøj og toiletartikler med op til 5.000 kr.

 • Selvrisikoforsikring på billeje

  Selvrisikoforsikring på billeje med op til 20.000 kr. Du behøver ikke at tegne en ekstra forsikring hos biludlejer for at opnå 0 kr. i selvrisiko og sparer dermed penge for virksomheden.