Aftalen som Moderniseringsstyrelsen indgik med Eurocard i 2013 på vegne af den danske stat, løber frem til 31. marts 2019 og omfatter levering af kreditkort, rejsekonti og indkøbskonti.

Eurocard udstedes af SEB Kort, som er Skandinaviens mest erfarne leverandør af betalingskort og -tjenester til den offentlige sektor. I Danmark har vi gennem de sidste 15 år været leverandør til stat og kommuner, og i Sverige har vi netop forlænget vores aftale med Riksgälden, der dækker 240 offentlige myndigheder.

Vi forstår med andre ord, at behovene for offentlige myndigheder og institutioner kan være anderledes end i den private sektor. Derfor tilbyder vi bl.a., at skræddersy vores løsninger og services til specielle behov. 

Vi glæder os til at servicere jer.

Administrator

Her finder du oplysninger, ansøgninger og bestemmelser for de services, vi tilbyder i aftalen.

Læs mere

Kortindehaver

Her finder du oplysninger om, hvordan du bruger dit kort på den bedste måde.

Læs mere

Er du adminstrator og har tekniske eller administrative spørgsmål, eller spørgsmål til brugen af kort? Kontakt vores support team for Staten.

Du altid velkomme til at kontakte os, vi besvarer e-mails og telefoner hver dag mellem kl. 8.30 og 16.30.

Tlf. +45 36 73 74 50
E-mail. statenskort@sebkort.dk 

Har du brug for at spærre kort eller konti på grund af tyveri eller mistankte om misbrug, kan du ringe til support teamet på samme nummer døgnet rundt.